hagegata-32

Velkommen til Hagegata 32

Nyoppusset kontorbygg med moderne fasiliteter på Tøyen Torg, tre minutter med T-bane til Oslo Sentralbanestasjon og blant annet nærhet til Botanisk Hage. Her finner du prisgunstige, smakfulle og smarte lokaler med ung og urban profil og nærhet til all offentlig kommunikasjon. Det totale arealet er på 4 323 kvm og bygget står innflyttingsklart Q4 2023.


Et prisgunstig og fremtidsrettet bygg 
Eiendommen rehabiliteres og bygges ut for å bli et miljøriktig bygg med minimum BREEAM-NOR Very Good-sertifisering. Byggestart er beregnet til ultimo 2022. 

Åpne rom og fellesarealer vil få utstrakt bruk av naturfarger, varme tresorter og åpen himling, som gir et urbant og lett industrielt preg. All belysning er smartstyrt LED og vil ivareta riktig fargegjengivelse og fargetemperatur. Lyskildene tilpasser seg bruksområdene i de forskjellige sonene av bygget, og avstemmer også lystemperaturen i forhold til dagslys utenfra. Bygget har mange og store vindusflater og gode lysinnslipp av gjennomgående dagslys. Kontorer og stillerom har plassbygde gipsvegger med isolasjon, som innfrir alle lydkrav fra Byggforsk Klasse C.


Åpne, lyse lokaler
Store vindusflater gir mye naturlig lys fra eksklusiv takterrasse
Sosiale soner åpner for trivsel

Interiør &
materialitet


Det har vært fokus på å skape en lun og varm følelse med et lekent og uhøytidelig preg. Materialvalg, fargevalg, møbler og lyskilder skal sørge for en personlig og inkluderende stemning. Til tross for masse sjel, er lokalene nøytrale nok til at den enkelte leietaker relativt enkelt kan sette sitt personlige preg på lokalene.Vil du leie kontor i Hagegata 32?

Kontorene blir fleksible – her er det leietakers ønsker som blir fulgt. Vi planlegger
for lyse, lette og representative lokaler med perfekt beliggenhet midt på Tøyen Torg.

SE AREALER

 

Hagegata 32

 

---

Denne prospektnettsiden er utarbeidet av Pulse Communications og Plyo på vegne av Spabo og Malling & Co Markets